20.05.2024
Телеканал NTD

Мотодельтаплани й пакистанська кухня: в Ісламабаді влаштували фестиваль туризму

Мотодельтаплани й пакистанська кухня: в Ісламабаді влаштували фестиваль туризму

Туристичний фестиваль в Ісламабаді привабив сотні гостей. Найвідчайдушнішим пропонують політати на мотодельтаплані й з неба помилуватися..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Туристичний фестиваль в Ісламабаді привабив сотні гостей. Найвідчайдушнішим пропонують політати на мотодельтаплані й з неба помилуватися пакистанською столицею.

[Хамза Валід, гість фестивалю]:
«Це було чудово — я летів над землею. Здавалося, що сиджу в дроні. Я все дуже добре розглянув. Мені сподобалося».

А шанувальників наземного транспорту чекає виставка класичних автомобілів. Серед експонатів — Ferrari, Porsche, Rolls-Royce, Volkswagen та безліч інших.

[Мохаммад Хамза, гість фестивалю]:
«Я хотів побачити ретроавтомобілі й навіть узяв із собою дітей, щоб і вони подивилися. Такі машини зазвичай не зустрінеш на дорогах».

На фестивалі також можна послухати традиційну музику, скуштувати страви місцевої кухні й купити товари пакистанських майстрів.

[Сарудж Анджум, гостя фестивалю]:
«Фестиваль чудовий. Тут чимало людей і багато торгових наметів. Сюди здалеку привезли всілякі товари, тому я багато чого купила».

Пакистан, як і багато інших країн, постраждав від пандемії. Однак зараз, за словами влади, ситуація поліпшується, тому й вирішили провести фестиваль.

Цей триденний захід присвячено культурі Ісламабада. Він також популяризує місто серед туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мотодельтаплани й пакистанська кухня: в Ісламабаді влаштували фестиваль туризмуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекПрогулянка найромантичнішим садом світуРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиФруктова мода: як з ананасів роблять взуття

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: