24.08.2024
Телеканал NTD

Індійці влаштували перегони буйволів з нагоди кінця збору врожаю

Індійці влаштували перегони буйволів з нагоди кінця збору врожаю

В індійському місті Мангалур проходять традиційні перегони буйволів. Тварини біжать затопленою доріжкою, що імітує рисове поле...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

В індійському місті Мангалур проходять традиційні перегони буйволів. Тварини біжать затопленою доріжкою, що імітує рисове поле. У погоничів по два буйволи, яких утримує разом дерев’яна конструкція.

Назва свята мовою каннада звучить як «камбала». Воно припадає на кінець сезону збору врожаю.

[Бріджеш Човта, організатор свята]:
«Для нас це свято — символ престижу, традицій і культури. Тому “камбала” має велику підтримку».

Перегони буйволів популярні серед сільських жителів. Погонич-переможець отримує грошовий приз. Однак раніше змагань як таких не було. Тварини просто бігали один за одним рисовим полем.

Цього року в змаганнях беруть участь 150 пар буйволів. Раніше перегони забороняли через протести захисників тварин. У 2017 році їх знову дозволили.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійці влаштували перегони буйволів з нагоди кінця збору врожаюЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїПінболом захоплюється дедалі більше молодіБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: