19.06.2024
Телеканал NTD

Північ Болівії затопило — людей евакуюють

Північ Болівії затопило — людей евакуюють

Через рясні дощі на півночі Болівії евакуюють жителів віддалених сіл. Вийшли з берегів річки Тауаманау, Акрі..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Через рясні дощі на півночі Болівії евакуюють жителів віддалених сіл. Вийшли з берегів річки Тауаманау, Акрі та Мадре-де-Діос.

У департаменті Пандо помаранчевий рівень небезпеки. Там заборонили переміщатися до сусідніх провінцій, поки не відступить вода.

На допомогу відправили військовиків.

У селищі Філадельфія затопило понад десять будинків, а ще основні дороги, що ведуть до районного центру.

[Хуан Канкарі, болівійський військовик]:
«Ми вже евакуювали шість сімей. На правий і лівий береги. Повінь спричинило те, що річка Параісо через дощ вийшла з берегів».

Влада обіцяє надати евакуйованим продовольство й товари першої потреби. Вона також готова, якщо знадобиться, відправити на допомогу більше армійців.

З початку сезону дощів у Болівії внаслідок повеней постраждало більш як 2,5 тисячі сімей. Переважно в північному регіоні Бені, який межує з Пандо.
Коротке посилання на цю сторінку:

Північ Болівії затопило — людей евакуюютьНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоБойовики-хусити виганяють з Ємену американців і британців

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: