27.12.2024
Телеканал NTD

У Бразилії — рекорд добової кількості смертей від COVID-19

У Бразилії — рекорд добової кількості смертей від COVID-19

У Бразилії зафіксували рекорд добової кількості смертей від коронавірусу. Як повідомило міністерство охорони здоров'я країни, у..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Бразилії зафіксували рекорд добової кількості смертей від коронавірусу. Як повідомило міністерство охорони здоров’я країни, у вівторок там померли 1972 людини.

Водночас за день виявили майже 71 тисячу нових випадків зараження коронавірусом. Так загальна кількість інфікованих у країні з початку епідемії перевищила 11 мільйонів. Коло 169 тисяч людей померло.

[Памела Габріела Ороску, дочка померлого від коронавірусу]:
«Щохвилини хтось утрачає родича. Це не нормально й не банально. Ми розплачуємося за егоїзм, а саме за різдвяні й новорічні зібрання. Зараз люди як ніколи мають зрозуміти серйозність ситуації. На жаль, одні сім’ї розплачуються за безвідповідальність інших».

Палати інтенсивної терапії в столицях 25 з 27 бразильських штатів заповнені на 80 %. А в 15 найбільших містах країни — на 90 %.

За підсумками минулого року Бразилія опинилася на другому місці за кількістю смертей від ковіду після США. Водночас вакцинація йде повільно. Нині першою дозою щеплено приблизно 3,5 % населення.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Бразилії — рекорд добової кількості смертей від COVID-19Шезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиУ Кенії люди гинуть від повенейУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераСрібна шахта відродила занепале боснійське містоМарокко: лазні закриті, води немаєНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїНа Кубі закінчується паливо?Вірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 року

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: