20.05.2024
Телеканал NTD

Британські діти повертаються за шкільні парти

Британські діти повертаються за шкільні парти

Мільйони англійських дітей і підлітків знову повернулися за шкільні парти. До цього вони два місяці провели..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Мільйони англійських дітей і підлітків знову повернулися за шкільні парти. До цього вони два місяці провели на домашньому навчанні. Це була друга тривала перерва за час пандемії.

Відновлення роботи шкіл — перший крок у поетапному ослабленні карантинних заходів у Великій Британії. Загалом їх буде чотири. Для батьків це означає, що вони зможуть повернутися до повноцінної роботи після місяців, проведених в ізоляції з дітьми.

Директор однієї зі шкіл лондонського району Саттон каже, що діти раді повернутися до уроків.

[Джеймс Фішер, директор школи]:
«Я бачу, що дуже багато дітей у захваті. Вони дуже раді, що повернулися до школи, що знову вчаться. Але ми готові до будь-яких невідповідностей, які можуть виникнути в їхній поведінці, ми готові й до цього».

Британські батьки, учителі, дитячі психологи, соціальні працівники та суспільство загалом майже одноголосно казали, що дітям необхідно повернутися до школи. Вони були готові до цього, попри чинні обмеження, зокрема масове тестування й обов’язкове носіння масок для старших дітей.

[Джеймс Фішер, директор школи]:
«Звісно, повертати дітей до школи непросто. Усі, чи то вчителі, студенти чи сім’ї, хвилюються. Ми вирішуємо все це завдяки комунікації. Також намагаємося максимально залучити людей до ухвалення рішень».

З початку пандемії у Великій Британії зафіксували 124 500 випадків смерті від COVID-19 упродовж 28 днів після позитивного тесту на вірус. Це п’ятий найвищий показник у світі, а також найвищий у Європі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Британські діти повертаються за шкільні партиРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуСрібло в Єгипті — нове золотоЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Ярмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»Чому індійські фермери знову вийшли на масові протестиЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю Каліфорнію

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: