25.03.2024
Телеканал NTD

Берлінський шеф-кухар готує для пацієнтів лікарні

Берлінський шеф-кухар готує для пацієнтів лікарні

Шеф-кухар Петер Фрюсаммер до пандемії працював у берлінському ресторані. Але тепер він змінив шикарну кухню на..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Шеф-кухар Петер Фрюсаммер до пандемії працював у берлінському ресторані. Але тепер він змінив шикарну кухню на простішу й готує для пацієнтів і медиків лікарні в Бад-Бельцигу. Зараз ресторан дружини Петера зачинений, але кухар не хоче сидіти склавши руки.

[Петер Фрюсаммер, шеф-кухар]:
«Залюбки готую одразу багато, а не помалу, і мені подобається готувати спонтанно. Не хочу обдумувати страву по два тижні, перш ніж подам її до столу».

Петеру все ж доводиться обдумувати меню так, щоб і порадувати пацієнтів, і вкластися в бюджет. Він намагається доповнювати звичайні страви вишуканими. Кухар переконаний, що їжа, приготована з любов’ю, корисна з усіх боків.

[Петер Фрюсаммер, шеф-кухар]:
«Я вкладаю всю душу, щоб це доходило до людських сердець, і людям було добре. Ми використовуємо лише свіжі продукти, тому вважаємо, що наша їжа корисна для здоров’я. Вірю, що ми теж робимо внесок в одужання пацієнтів».

І лікарі, і пацієнти задоволені тим, що кухню очолив берлінський шеф-кухар.

[Штефані Янс, лікар]:
«Їжа, як завжди, чудова. Вона корисна, і порції великі. Поки мені все подобається. Відтоді як з’явився цей кухар, я тут постійний гість. Про деякі страви навіть гадки не мала, а тепер відкриваю їх для себе».

Для Петера праця на лікарняній кухні стала чимось на кшталт ліків проти туги за рестораном.

[Петер Фрюсаммер, шеф-кухар]:
«Мені не приємно бачити порожні столики в пустому ресторані. Працюючи в лікарні, я нічого цього не помічаю. Там для мене коронавірусної кризи немає».

Петер має надію, що ресторан його дружини відкриється на початку квітня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Берлінський шеф-кухар готує для пацієнтів лікарніІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрям19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьЯку країну визнали найщасливішоюУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посуд

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: