29.06.2024
Телеканал NTD

Японці переважно виступають проти проведення Олімпіади цього року

Японці переважно виступають проти проведення Олімпіади цього року

Японці здебільшого не хочуть, щоб літню Олімпіаду в Токіо проводили цього року. Люди бояться, що Ігри..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Японці здебільшого не хочуть, щоб літню Олімпіаду в Токіо проводили цього року. Люди бояться, що Ігри спричинять новий спалах епідемії.

Опитування провела велика японська газета «Йоміурі Сімбун». 70 % респондентів заявили, що зацікавлені в проведенні Олімпіади в країні. Проте 58 % опитаних уважають, що цього року змагань не має бути.

90 % респондентів хочуть, щоб у разі проведення Ігор, скупчення людей звели до мінімуму чи взагалі заборонили.

Також агентство Рейтер провело опитування серед японських компаній. Дві третини з них теж проти того, щоб Ігри проводили цього року. Раніше ж, навпаки, здебільшого були «за».

Олімпійські ігри в Токіо мали пройти минулого літа. Через пандемію їх перенесли на цей рік. Відкриття заплановано на 23 липня, а закриття — на 8 серпня. Як прогнозують, в Олімпіаді візьме участь понад 12 тисяч спортсменів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Японці переважно виступають проти проведення Олімпіади цього рокуБільше, але дрібніші: урожай авокадо в Марокко цьогоріч може встановити рекорд100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуМаски повернулися: у лікарнях Іспанії знову треба прикривати ніс та ротКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиКанада обмежить час роботи для іноземних студентівУ Франції під час протестів фермерів загинула жінка

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: