24.11.2024
Телеканал NTD

У Польщі продемонстрували болід Alfa Romeo C41 для нового сезону «Формули-1»

У Польщі продемонстрували болід Alfa Romeo C41 для нового сезону «Формули-1»

На сцені Великого театру у Варшаві презентували новий болід Alfa Romeo. Цього року він братиме участь..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

На сцені Великого театру у Варшаві презентували новий болід Alfa Romeo. Цього року він братиме участь у перегонах «Формули-1». До складу швейцарської команди Alfa Romeo входить фінський пілот Кімі Ряйкконен, італійський автогонник Антоніо Джовінацці та резервний пілот Роберт Кубіца.

Болід C41 має багато спільних деталей із торішнім C39. Змінилося днище й носова частина автомобіля. Колірна гамма колишня — червоно-біла.

Швейцарська команда закінчила минулі змагання на восьмому місці. Цього року перегонники мають надію домогтися ліпших результатів.

[Кімі Ряйкконен, автогонник]:

«Сподіваюся, ми виступимо ліпше, ніж торік. Скоро почнеться тестування, і через два тижні чи місяць ми матимемо якісь уявлення про машину. Під час перших же перегонів ми точно зрозуміємо наші можливості. Та в кожному разі старатимемося».

[Антоніо Джовінацці, автогонник]:
«Я в команді вже три роки й цього року бачу, здається, найкрасивіший болід. Сподіваюся, що він буде швидшим, і нетерпляче чекаю першого тесту. Маю надію, що Кімі одразу ж рвоне, і в цьому сезоні ми зможемо добитися великих успіхів».

Керівник команди Фредерік Вассер також покладає великі надії на новий болід.

[Фредерік Вассер, керівник команди Alfa Romeo]:
«На початку сезону кожна команда має намір добре працювати й сподівається досягти ліпших результатів. Але зрештою лише один перегонник і лише одна команда виграє чемпіонат. Треба добре це розуміти. Та маємо великі очікування. Побачимо».

За кілька днів пройде тест-драйв боліда в Барселоні. З 12 по 14 березня авто випробують у Бахрейні. Там само 28 березня стартує перший етап нового сезону «Формули-1».
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: