26.11.2024
Телеканал NTD

В Індії колонії рожевих фламінго приваблюють шанувальників природи

В Індії колонії рожевих фламінго приваблюють шанувальників природи

На водоймах індійського міста Наві-Мумбай проходить видовищний спектакль, який поставила сама природа. Сюди мігрували колонії рожевих..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

На водоймах індійського міста Наві-Мумбай проходить видовищний спектакль, який поставила сама природа. Сюди мігрували колонії рожевих фламінго. Місцеві жителі поспішають помилуватися рідкісними гостями.

[жителька міста Наві-Мумбай]:
«Не щодня тут побачиш фламінго. Тому, коли настає міграційний період і збираються величезні зграї, це помітна подія. Я люблю тваринний світ, тому мені такі явища здаються чарівними».

Фламінго живуть великими колоніями на берегах дрібних водойм і лагун, де харчуються невеликими ракоподібними й водоростями. Узимку ці птахи прилітають до південних і західних прибережних районів Індії.

Наві-Мумбай стоїть на березі Аравійського моря. На території міста — 23 озера. Загальна площа водойм перевищує 300 тисяч квадратних метрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії колонії рожевих фламінго приваблюють шанувальників природиФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: