20.02.2024
Телеканал NTD

Престижний балетний конкурс «Приз Лозанни» проходить онлайн

Престижний балетний конкурс «Приз Лозанни» проходить онлайн

Щороку до Лозанни приїздять десятки учнів балетних шкіл із різних країн. Та цього разу престижний конкурс..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Щороку до Лозанни приїздять десятки учнів балетних шкіл із різних країн. Та цього разу престижний конкурс «Приз Лозанни» проходить онлайн. Дев’ять суддів збираються в бальному залі готелю, але сидять у масках і на відстані один від одного.

У конкурсі беруть участь 80 танцюристів віком від 15 до 18 років. Шість фіналістів одержать призи.

[Ніколя ле Ріш, член журі]:
«Дуже зворушливо бачити цих танцюристів, які демонструють у своїх відео радість, досконалість і пристрасть. Це прекрасно. І здається, ніби подорожуєш світом: з Південної Кореї переміщаєшся до Японії, далі до США, а потім до Європи. Дивовижно».

Виконавчий директор конкурсу вважає, що танцюристи відмінно підготувалися, хоча й тренувалися вдома.

[Кетрін Бренді, виконавчий директор конкурсу]:
«Вони танцювали в гаражі чи у вітальнях, і в них високий рівень виконання. Вони дуже рішучі. Тому, гадаю, балет житиме довго».

Конкурс у Лозанні проводять уже майже п’ятдесят років. З нього юні танцюристи часто починають кар’єру.
Коротке посилання на цю сторінку:

Престижний балетний конкурс «Приз Лозанни» проходить онлайнВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимПінболом захоплюється дедалі більше молодіРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: