25.11.2024
Телеканал NTD

Пакистанський «Чарлі Чаплін» старається розвеселити людей у важкі часи

Пакистанський «Чарлі Чаплін» старається розвеселити людей у важкі часи

У пакистанському місті Пешавар з'явився свій Чарлі Чаплін. На відомого коміка перевтілюється місцевий продавець іграшок Усман..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У пакистанському місті Пешавар з’явився свій Чарлі Чаплін. На відомого коміка перевтілюється місцевий продавець іграшок Усман Хан. Він упевнений, що його місія — радувати людей і відривати їх від важких думок.

[Усман Хан, торговець у ролі Чарлі Чапліна]:
«Коли почав поширюватися коронавірус, люди дуже занепокоїлися. Деякі навіть від хвороби померли. Мені теж було тяжко на душі. Потім я трохи оговтався. І, переглядаючи фільм із Чарлі Чапліном, вирішив грати його роль».

Усман намагається відтворити сцени з фільмів про бродягу Чарлі. Наприклад, перевертає товари в магазині одягу, викликаючи гнів продавців. Заглядає в тенісний клуб і заважає гравцям. Тут його приймають приязніше й не намагаються побити.

[Кіфаят Улла Хан, віцепрезидент Асоціації тенісу]:
«Бачу, що Усману вдається смішити людей. Його робота — це своєрідна філантропія. Ми вже живемо в умовах пандемії, і багатьох це гнітить. Усман докладає величезних зусиль, щоб нагадати нам про великого актора Чарлі Чапліна».

Кумедні пригоди пакистанця записують на відео його друзі. Потім Усман викладає ролики в соціальних мережах. В одній із них уже має понад 800 тисяч підписантів.

[житель Пешавара]:
«Я бачив ролик із ним і від душі посміявся. Чарлі Чаплін — мій улюблений актор, він мені дуже подобається».

Усмана часто супроводжують діти, а перехожі охоче йому підігрують. Багато хто хоче сфотографуватися.

[Усман Хан, торговець у ролі Чарлі Чапліна]:
«Мене вражає мова тіла Чарлі Чапліна, його комічна пантоміма. Завоювати серця людей за допомогою такого мистецтва дуже важко».

Пакистанець сподівається, що завдяки новому захопленню колись прославиться й потрапить на телебачення. А якщо пощастить розбагатіти, то збирається допомагати бідним.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пакистанський «Чарлі Чаплін» старається розвеселити людей у важкі часиМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахДва індійські ресторани судяться через куряче каріЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у Лівані10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: