26.02.2024
Телеканал NTD

Дерева й гілки: палестинець придумав незвичайний інтер’єр для кав’ярні

Дерева й гілки: палестинець придумав незвичайний інтер'єр для кав'ярні

У палестинському місті Наблус працює незвичайна кав'ярня. Воно нагадує будинок, який розмістили на дереві. На вході..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У палестинському місті Наблус працює незвичайна кав’ярня. Воно нагадує будинок, який розмістили на дереві. На вході — круглі двері, а внутрішнє облицювання нагадує стовбури дерев і сплетіння гілок.

Гості кажуть, що м’яке освітлення й дерев’яний інтер’єр створюють приємну атмосферу для відпочинку.

[гостя кав’ярні]:
«Тут затишно. Коли я заходжу сюди, мене охоплюють спогади. Наблус називають “маленьким Дамаском”, і коли відкрилася ця кав’ярня, я теж відчула, що тут маленький Дамаск».

Ця кав’ярня з’явилася торік, коли почалася пандемія й багато країн закрило кордони. Люди втратили можливість подорожувати, тому палестинець Ахмад Акуб вирішив відкрити заклад, який нагадуватиме гостям про відпочинок на природі. Він також сподівається, що екстравагантна кав’ярня привабить до міста більше туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дерева й гілки: палестинець придумав незвичайний інтер’єр для кав’ярніЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Величезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: