25.10.2024
Телеканал NTD

В Іраку через пандемію молодь захопилася скейтбордингом

В Іраку через пандемію молодь захопилася скейтбордингом

У парках іракського міста Басра віднедавна можна часто зустріти скейтбордистів. Місцева молодь захопилася цим видом спорту..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У парках іракського міста Басра віднедавна можна часто зустріти скейтбордистів. Місцева молодь захопилася цим видом спорту через пандемію.

Студент Мустафа, сидячи вдома під час карантину, став переглядати в інтернеті відео зі скейтбордистами. Коли обмежувальні заходи пом’якшили, він із кількома друзями почав опановувати нову майстерність на вулиці.

[Мустафа Ібрагім, скейтбордист]:
«Спочатку було дуже важко, бо нас, скейтбордистів, було мало. Раніше я катався сам і бачив, що на мене дивляться з осудом. Це для нас новий вид спорту. Мало хто про нього знає».

Друзі знімали, як катаються на скейтах, на відео й викладали ролики в соціальних мережах. Поступово до них почали долучатися інші юнаки. Зараз скейтбордистів уже 70 осіб. Вони зустрічаються тричі на місяць і катаються в парках чи на площах, де немає машин.

Скейтери кажуть, що це допомагає їм легше переживати часи пандемії.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Іраку через пандемію молодь захопилася скейтбордингомСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: