29.02.2024
Телеканал NTD

Перукарі під час «локдауну» виходять в інтернет-простір

Перукарі під час «локдауну» виходять в інтернет-простір

Після року «локдаунів», карантинів і дуже обмежених можливостей відвідати перукаря люди частіше шукають натхнення в інтернеті...

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Після року «локдаунів», карантинів і дуже обмежених можливостей відвідати перукаря люди частіше шукають натхнення в інтернеті. Своєю чергою, салони краси намагаються задовольнити дедалі більший попит на онлайн-навчання.

Цей салон у центрі Лондона зачинений, бо у Великій Британії триває третій «локдаун». Утім, заклад, як і раніше, активно завантажує для своїх клієнтів відеоролики.

Канал із відеоконтентом власник салону веде вже коло десяти років. Однак якщо раніше в роликах здебільшого навчали, як укладати волосся, то тепер клієнтів цікавить значно більше аспектів.

[Майкл ван Кларк, власник салону краси]:

«Це не лише поради, як укласти волосся, але також як його мити, як фарбувати вдома. Останнє запитання стало популярним ще під час першого “локдауну”».

Салон також проводить онлайн-консультації в режимі реального часу.

[Майкл ван Кларк, власник салону краси]:
«Деяким клієнтам потрібна підтримка під час усього процесу фарбування. І якщо їм це необхідно, ми їм допомагаємо. Спеціаліст крок за кроком показує, як наносити фарбу».

Ба більше, салон тепер продає продукцію через інтернет, демонструючи під час відеодзвінків, як користуватися засобами. Ці товари відправляють уже до чотирьох країн.

Тоді як на карантині багатьох із нас непокоять посічені кінчики й сивина, перукар уважає, що «локдаун» — це час, коли можна оздоровити волосся.

[Майкл ван Кларк, власник салону краси]:
«Уже не треба робити так багато маніпуляцій. Можливо, варто сушити волосся не найгарячішим повітрям, щоб йому не шкодити. Люди також менше виходять із дому, тому на волосся не впливає ультрафіолет, хлорована й морська вода».

Стилісти рекомендують як мінімум раз на тиждень робити маски для волосся й не забувати, що карантин — це найліпший час для експериментів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перукарі під час «локдауну» виходять в інтернет-простірСрібло в Єгипті — нове золотоПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківФранцузька компанія подарувала Австралії землю під національний паркТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоУ Данії на престол зійшов Фредерік ХНереальні очікування в новорічні свята призводять до великого стресуРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життя

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: