26.05.2024
Телеканал NTD

Найбільше кладовище Північної Америки не справляється з напливом тіл померлих від COVID

Найбільше кладовище Північної Америки не справляється з напливом тіл померлих від COVID

Кладовище Роз-Гіллс у Каліфорнії вважають найбільшим у Північній Америці. Його площа перевищує 566 гектарів. Від початку..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Кладовище Роз-Гіллс у Каліфорнії вважають найбільшим у Північній Америці. Його площа перевищує 566 гектарів. Від початку пандемії роботи тут додалося. Працівники докладають усіх зусиль, але черга на похорони розтяглася вже приблизно на місяць.

[Патрік Монро, директор кладовища Роз-Гіллс]:
«Від Дня подяки різко збільшився попит на наші послуги, майже вдвічі. І відтоді він не спадав».

Кладовище вже закупило холодильні камери для зберігання тіл померлих. Воно також рекомендує родичам ховати близьких відразу, без звичних церемоній, оскільки інакше доведеться чекати.

Директор кладовища Патрік Монро каже, що в цей період атмосфера на похоронах особливо трагічна.

[Патрік Монро, директор кладовища Роз-Гіллс]:

«На жаль, багато сімей уперше бачать померлих особисто, бо не могли відвідати їх у лікарні. І це вже дуже важко. Наші співробітники їм справді дуже співчувають».

Також, зі слів директора, усі церемонії намагаються проводити особисто, хоч і є небезпека заразитися.

[Патрік Монро, директор кладовища Роз-Гіллс]:
«Під час похорону неможливо замінити обійми. Є давня приказка, що якщо скорботу розділити, то стане легше. Родичі й друзі збираються разом. І неможливо все це зробити через Zoom, ось чому ми робимо все можливе, щоб надати сім’ям послуги».

Монро також уважає, що працівники кладовищ заслуговують такого ж визнання, як і медики.

[Патрік Монро, директор кладовища Роз-Гіллс]:
«Працівники похоронних бюро й кладовищ — такі самі герої, як і медики. Вони їздять у лікарні, будинки для людей похилого віку. Є ризик заразитися. Я просто хочу відзначити заслуги цих людей».

У США виявили понад 26 мільйонів хворих на COVID. Померло приблизно 444 тисячі осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільше кладовище Північної Америки не справляється з напливом тіл померлих від COVIDНа Кубі закінчується паливо?Фермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Срібна шахта відродила занепале боснійське містоЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: