26.02.2024
Телеканал NTD

Німецький фітнес-центр установив на вулиці навіси й пустив відвідувачів тренуватися

Німецький фітнес-центр установив на вулиці навіси й пустив відвідувачів тренуватися

Жодного карантину для тіла. Такого гасла вирішив дотримуватися один фітнес-центр у німецькому Гамбурзі. Він установив на..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Жодного карантину для тіла. Такого гасла вирішив дотримуватися один фітнес-центр у німецькому Гамбурзі. Він установив на вулиці невеликі садові тенти й надав обладнання для тренувань.

Загалом поставили чотири намети біля фітнес-центру й ще три — на даху. На землю постелили штучний газон. Так заклад намагається зберегти клієнтів.

[Нільс Купрат, власник фітнес-центру]:
«Ми намагаємося бути інноваційними та креативними, щоб запропонувати клієнтам максимальну кількість послуг. Це не замінює тренування в приміщенні, але люди побачать, що ми справді робимо все можливе, щоб вони підтримували форму, тому залишаться з нами».

Постійна відвідувачка фітнес-центру каже, що спочатку почувалася, як у зоопарку, бо на неї постійно дивилися перехожі. Потім звикла.

[Карен Деген, відвідувачка фітнес-центру]:
«Дуже добре, що вони взагалі знайшли таку можливість. Спасибі їм за це. Мені однаково, як займатися: у наметі для одного чи у великому. Я рада, що взагалі можу це робити».

Біля тентів написано, що під одним навісом можуть бути лише члени однієї сім’ї, що живуть разом. І використовувати дозволено максимум два тренувальні снаряди. Але навіть такі правила не відлякали людей. Для закладу це велика підтримка.

[Нільс Купрат, власник фітнес-центру]:
«Ми втратили понад 20 % клієнтів, бо торік 5 з половиною місяців були закритими через карантин. Маю знайомих колег, які втратили ще більше клієнтів. І для індустрії це величезна проблема. Загалом індустрія втратила два мільйони клієнтів, а витрати залишилися колишніми».

Тим часом звичайні фітнес-центри Німеччини не прцюватимуть щонайменше до 14 лютого.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецький фітнес-центр установив на вулиці навіси й пустив відвідувачів тренуватисяСрібна шахта відродила занепале боснійське містоООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в ПарижіНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппСрібло в Єгипті — нове золотоГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиУ Кенії люди гинуть від повенейЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: