26.09.2024
Телеканал NTD

Новий сайт доставляння пов’язує римлян із місцевими магазинами

Новий сайт доставляння пов'язує римлян із місцевими магазинами

Італійський стартап допомагає жителям Рима перечекати карантин і водночас не відмовлятися від купівлі товарів в улюблених..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Італійський стартап допомагає жителям Рима перечекати карантин і водночас не відмовлятися від купівлі товарів в улюблених крамничках та кіосках.

Він створив онлайн-платформу, яка віддає перевагу не великим супермаркетам, а невеликим торговим точкам. До того ж товари доставляють не довше ніж за добу.

[Маттео Проєтті, співзасновник онлайн-платформи з доставляння]:
«Ми вирішили спробувати дати цим магазинам можливість працювати організованіше. З одного боку, ми хотіли, щоб вони вижили в умовах, коли на вулицях стало вкрай мало людей. А з іншого, хотілося зберегти зв’язок між людьми та їхніми улюбленими продавцями».

Одним замовленням клієнт може оформити доставлення хліба з улюбленої пекарні, м’яса з крамниці по сусідству, фруктів з іншого кіоску чи навіть товарів для тварин зі спеціалізованого магазину.

Спочатку платформа охоплювала лише один район столиці. Потім покриття розширилося. Сьогодні в базі вже 120 магазинчиків.

[Марко Міццоні, торговець м’ясом]:
«Вона добре мене розрекламувала у фейсбуці, де я не маю сторінки. Помітив, що став більше працювати. Вона допомогла під час карантину, коли роботи було дуже мало».

Засновники стартапу кажуть, що планують зберегти послугу й після закінчення пандемії.

[Якопо Гамбуті, співзасновник онлайн-платформи з доставляння]:
«У цей період люди не виходять із дому через COVID-19. А потім вони будуть зайняті роботою в офісах та іншими справами. Ми пропонуємо життєздатну альтернативу великим мережам. Якщо ви хочете якісних продуктів, то їх слід купувати на ринку. І ми хочемо забезпечити саме цю якість, яку великі мережі не гарантують».

Коли стартап тільки заснували, там працювало три людини. Тепер їх 15.
Коротке посилання на цю сторінку:

Новий сайт доставляння пов’язує римлян із місцевими магазинамиОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посудСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: