23.09.2024
Телеканал NTD

Не можу відпустити: відео з дитинчам панди й доглядачем набрало 4 млн переглядів

Не можу відпустити: відео з дитинчам панди й доглядачем набрало 4 млн переглядів

Це відео з дитинчам великої панди в корейському зоопарку набрало на ютубі понад чотири мільйони переглядів...

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Це відео з дитинчам великої панди в корейському зоопарку набрало на ютубі понад чотири мільйони переглядів. Також під ним залишили понад 7000 коментарів.

Піврічна самичка з кличкою Фу Бао після зважування обняла ногу доглядача й не захотіла її відпускати. Співробітникові зоопарку довелося самому розчепити лапи бамбукового ведмедика.

Фу Бао з’явилася на світ торік у липні в зоопарку міста Йонін. Її батьків звати Ай Бао й Ле Бао. Мамі 17 років. Тато на рік старший. Вони прибули до Південної Кореї з Китаю понад чотири роки тому.

Народившись, дитинча важило 200 грамів. Ведмежаті дали ім’я, коли йому виповнилося 100 днів. А на початку січня Фу Бао офіційно дебютувала на публіці.

Маля житиме в Південній Кореї чотири роки. Потім її відправлять до Китаю, бо за умовами оренди великих панд усе потомство належить йому.
Коротке посилання на цю сторінку:

Не можу відпустити: відео з дитинчам панди й доглядачем набрало 4 млн переглядівФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: