18.03.2024
Телеканал NTD

Попри карантинні обмеження, церква в Болівії допомагає бездомним на Різдво

Попри карантинні обмеження, церква в Болівії допомагає бездомним на Різдво

Допомога бездомним уже стала традицією для однієї болівійської церкви міста Ла-Пас. Кампанію «Добрий самаритянин» тут проводять..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Допомога бездомним уже стала традицією для однієї болівійської церкви міста Ла-Пас. Кампанію «Добрий самаритянин» тут проводять ось уже 18 років. Під час неї бездомні можуть підстригтися й помитися.

І хоч цього року через карантинні правила надати всі послуги не вийшло, нужденним усе ж допомагають. Це й дезінфекція, і роздача масок, їжі, одягу та іграшок для дітей. Усе в целофанових пакетах.

Бездомні кажуть, що від початку пандемії їхнє становище погіршилося.

[Хустина Пома, бездомна]:

«Під час пандемії ми більше не можемо знайти їжу. Коли почалася пандемія, мої діти і я були змушені знову поневірятися. Та завдяки Божій помочі та допомозі, яку нам надають, нам є де жити».

[Рут Мамані, бездомна]:
«Мені сумно через пандемію. Хочеться стільки всього зробити. Та це неможливо, бо немає грошей. Нема їжі для дітей, нічого продавати. Я намагаюся заробити, щось продаючи. Так можна купити хоч якусь їжу».

Усім бездомним також запропонували медичну допомогу. Активісти кажуть, що цього року медики оглянули понад 100 осіб. Багато пацієнтів страждало від цирозу печінки, пневмонії та ран на шкірі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Попри карантинні обмеження, церква в Болівії допомагає бездомним на РіздвоООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіМарокко: лазні закриті, води немаєНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в Гаїті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: