29.01.2024
Телеканал NTD

Японська компанія показала костюм для ідеального визначення розмірів одягу

Японська компанія показала костюм для ідеального визначення розмірів одягу

Японський інтернет-магазин показав оновлену версію свого костюма, який допомагає виміряти розміри тіла. Перший його варіант виявився..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Японський інтернет-магазин показав оновлену версію свого костюма, який допомагає виміряти розміри тіла. Перший його варіант виявився не дуже вдалим.

Але тепер представник компанії каже, що точність збільшилася в рази, а похибка становить усього три міліметри.

[Масахіро Іто, представник інтернет-магазину ― розробника костюма]:
«Нинішній костюм має понад 20 тисяч маркерів для вимірювання. Через таку їх кількість немає жодної частини тіла, яку неможливо було б виміряти. Роздільна здатність нового костюма в 50 разів вища ніж попереднього».

Для сканування потрібно одягнути костюм і завантажити спеціальний застосунок. Потім треба стати перед увімкненою камерою та повернутися на 360 градусів.

Система аналізує маркери й складає 3D-модель тіла. Потім цю модель треба завантажити на сайт онлайн-магазину, щоб система підібрала одяг, який ідеально підходить за розміром.

[Масахіро Іто, представник інтернет-магазину ― розробника костюма]:
«Клієнти спочатку дізнаються розміри свого тіла, визначають точний розмір одягу онлайн, а потім радіють, коли прислане вбрання ідеально їм підходить. Ось таким має бути онлайн-шопінг».

Попередня версія костюма зазнала великої критики, бо помилялася, коли визначала розміри. Тож компанія не отримала ні позитивних відгуків, ні прибутку й була змушена покинути ринок Європи та США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Японська компанія показала костюм для ідеального визначення розмірів одягуПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєСтимулятор для мозку — новий засіб проти депресіїВ Австралії створили глину, яка допомагає зупинити цвітіння водиБезпілотний вертоліт НАСА на Марсі визнано неробочимМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаВ Австралії почали спостерігати з космосу за чужорідними буйволамиВ Аргентині комарів опромінюють радіацією, щоби перемогти епідеміїНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressРибки даніо реріо допомагають науковцям шукати ліки проти раку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: