24.07.2024
Телеканал NTD

Південна Корея закриває лижні курорти

Південна Корея закриває лижні курорти

Південна Корея закриває всі гірськолижні курорти та інші популярні наприкінці року місця зимового відпочинку, щоб зупинити..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Південна Корея закриває всі гірськолижні курорти та інші популярні наприкінці року місця зимового відпочинку, щоб зупинити третю хвилю коронавірусу. Влада закликала всіх бути обережними в різдвяні й новорічні свята. Заходи діятимуть до 3 січня.

[Юн Тхе Хо, працівник Управління НС Південної Кореї]:
«Ми заборонимо збиратися на об’єктах зимових видів спорту, таких як гірськолижні курорти, санні парки й ковзанки, бо в людних ресторанах і готелях на їхніх територіях ризик зараження зростає».

У Сеулі та околицях заборонили збиратися разом більш як учотирьох. Ресторани й кав’ярні будуть відкритими, проте муситимуть дотримуватися жорсткіших правил.

[Юн Тхе Хо, працівник Управління НС Південної Кореї]:
«Ми ще всім у країні настійно рекомендуємо утриматися від того, щоби збиратися в громадських місцях у групи з п’яти й більше осіб. З огляду на випадки зараження серед членів сім’ї і друзів, ресторани повинні заборонити бронювання та вхід для компаній із п’яти й більше осіб. У разі порушення їх оштрафують».

У понеділок у країні зафіксували найвищу добову кількість померлих від COVID-19. А у вихідні був рекорд добової кількості нових заражених — майже 1100 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Південна Корея закриває лижні курортиУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Лісові пожежі в Чилі дісталися морських курортів — загинуло 112 людейНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівля

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: