20.12.2024
Телеканал NTD

Аукціонна фірма збирає три мільйони на купівлю будинку дитинства Трампа

Аукціонна фірма збирає три мільйони на купівлю будинку дитинства Трампа

Будинок дитинства Дональда Трампа в Нью-Йорку вирішили продати. Власник запросив за нього три мільйони доларів. Спочатку..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Будинок дитинства Дональда Трампа в Нью-Йорку вирішили продати. Власник запросив за нього три мільйони доларів. Спочатку він намагався збути нерухомість на аукціоні. Однак потрібної суми зібрати не вдалося.

Тепер аукціонна компанія пішла іншим шляхом. Вона збирає пожертви в прихильників Трампа, щоб викупити будинок.

[Міша Геггані, директор аукціонної компанії]:
«Майно належить інвестору, який придбав його на одному з наших попередніх аукціонів 17 січня 2017 року, за три дні до інавгурації Трампа. І цей інвестор тепер хоче продати власність. Ми збираємо гроші, щоб купити будинок, а потім пожертвувати його Трампу чи благодійній організації на його вибір».

Батько Дональда Трампа побудував цей дім на п’ять кімнат у 1940 році. А за 10 років сім’я переїхала в особняк на 23 кімнати. Трампу було чотири роки.

[Міша Геггані, директор аукціонної компанії]:
«Торік будинок 10 днів був виставлений на продаж приблизно за 3 мільйони доларів. Потім його швидко зняли, бо вирішили, що хочуть провести аукціон. Отже, минулої осені ми провели аукціон і не досягли трьох мільйонів доларів. І тут ми використовуємо іншу стратегію через описану вище причину».

Сусіди дивуються, чому будинок такий дорогий.

[Факертаг Обейд, сусідка]:
«Це занадто дорого. Але я не проти, бо я живу по сусідству. Це означає, що всі будинки тут будуть трохи дорожчими, розумієте? Я від цього виграю».

Місцеві жителі вважають, що з дому зроблять музей.

[Факертаг Обейд, сусідка]:
«Я подумала, що, можливо, у майбутньому, через 50 років цей будинок стане музеєм або чимось таким. Люди приходитимуть, щоб на нього подивитися».

Цікаво, що гроші на купівлю будинку жертвують не лише прихильники Трампа.

[Міша Геггані, директор аукціонної компанії]:
«Звісно, є ті, кому Трамп не до вподоби, це нормально. А є ті, кому він подобається. І це теж нормально. Ми дотримуємося нейтральності, бо ми аукціонна компанія з нерухомості, а не політична партія. Примітно, що до нас надходять пожертвування і від прихильників Трампа, і від противників. Не знаю, чи бачили ви GoFundMe, але є люди, які залишають негативні відгуки й жертвують гроші».

Якщо буде зібрано три мільйони доларів і більше, то половину наднормової суми передадуть на благодійність. Якщо ж достатньо коштів зібрати не вийде, усі гроші теж віддадуть на благодійність.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аукціонна фірма збирає три мільйони на купівлю будинку дитинства ТрампаСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі Франції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: