25.06.2024
Телеканал NTD

Сирійка сама навчилася робити шоколад і мріє про світове визнання

Сирійка сама навчилася робити шоколад і мріє про світове визнання

Сирійка Нур Сунбол рік тому покинула роботу, щоби стати шоколатьє. Роблячи в себе на кухні цукерки..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Сирійка Нур Сунбол рік тому покинула роботу, щоби стати шоколатьє. Роблячи в себе на кухні цукерки й шоколадні плитки, вона буквально творить дива. Жінка дотримується всіх правил цього кулінарного мистецтва.

[Нур Сунбол, шоколатьє]:
«Спочатку я спробувала й одразу зазнала невдачі. Удруге теж нічого не вийшло. Шоколад був не вельми хорошим. Є загальноприйняті вимоги до температури та інших умов. Не можна нічого змінювати».

Жінка все робить вручну й готує з високоякісних інгредієнтів. Вироби продає через інтернет.

[Нур Сунбол, шоколатьє]:
«Так можна охопити більше клієнтів, ніж якщо відкрити магазин. Наприклад, є групи у фейсбуці чи інстаграмі. Також деякі блогери купують мою продукцію і розміщують її фотографії на своїх сторінках. Потім їхні підписники зв’язуються зі мною».

Нур Сунбол продає шоколад недешево. Невелика коробка цукерок коштує приблизно 13 доларів США. Сирійцям це здебільшого не по кишені. До того ж інгредієнти постійно дорожчають, але поступатися якістю жінка не хоче.

[Нур Сунбол, шоколатьє]:
«Я запитала своїх підписників в інстаграмі та фейсбуці: підвищити ціни чи використовувати сировину нижчої якості. Усі відповідали, що ліпше підвищити ціни й зберегти колишню якість».

Сирійка-шоколатьє мріє про міжнародне визнання. Вона вже має 11 тисяч підписників на сторінці у фейсбуці та 18 тисяч в інстаграмі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сирійка сама навчилася робити шоколад і мріє про світове визнанняЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Стрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Науковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островів19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: