Сирійка Нур Сунбол рік тому покинула роботу, щоби стати шоколатьє. Роблячи в себе на кухні цукерки й шоколадні плитки, вона буквально творить дива. Жінка дотримується всіх правил цього кулінарного мистецтва.
[Нур Сунбол, шоколатьє]:
«Спочатку я спробувала й одразу зазнала невдачі. Удруге теж нічого не вийшло. Шоколад був не вельми хорошим. Є загальноприйняті вимоги до температури та інших умов. Не можна нічого змінювати».
Жінка все робить вручну й готує з високоякісних інгредієнтів. Вироби продає через інтернет.
[Нур Сунбол, шоколатьє]:
«Так можна охопити більше клієнтів, ніж якщо відкрити магазин. Наприклад, є групи у фейсбуці чи інстаграмі. Також деякі блогери купують мою продукцію і розміщують її фотографії на своїх сторінках. Потім їхні підписники зв’язуються зі мною».
Нур Сунбол продає шоколад недешево. Невелика коробка цукерок коштує приблизно 13 доларів США. Сирійцям це здебільшого не по кишені. До того ж інгредієнти постійно дорожчають, але поступатися якістю жінка не хоче.
[Нур Сунбол, шоколатьє]:
«Я запитала своїх підписників в інстаграмі та фейсбуці: підвищити ціни чи використовувати сировину нижчої якості. Усі відповідали, що ліпше підвищити ціни й зберегти колишню якість».
Сирійка-шоколатьє мріє про міжнародне визнання. Вона вже має 11 тисяч підписників на сторінці у фейсбуці та 18 тисяч в інстаграмі.
Коротке посилання на цю сторінку: