28.03.2024
Телеканал NTD

Скелет доісторичної хижої кішки виставлять на торги у Швейцарії

Скелет доісторичної хижої кішки виставлять на торги у Швейцарії

Рідкісний скелет доісторичного хижака з підряду котоподібні виставить на торги аукціонний дім Piguet. Це кістки гоплофонеуса,..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Рідкісний скелет доісторичного хижака з підряду котоподібні виставить на торги аукціонний дім Piguet. Це кістки гоплофонеуса, який зовні нагадував шаблезубих кішок.

Хижак жив 37 мільйонів років тому переважно на території Північної Америки. Його останки знайшли в Південній Дакоті. Скелет зберігся на 90 %, тому екземпляр дуже цінний. За нього планують уторгувати від 55 до 70 тисяч євро.

[Бернар Піге, директор аукціонного дому Piguet]:
«Зараз люди дуже цікавляться всім, що пов’язане з динозаврами, з доісторичними часом. Напевно, причина в численних фільмах та відеоіграх, що вийшли останніми роками, а також у відомих акторах, які колекціонують скелети динозаврів».

За останнє десятиліття аукціонні доми виставляли на торги п’ять таких скелетів, але жоден із них не був таким повним, як цей.

Аукціон палеонтологічних знахідок пройде онлайн 8 грудня. З молотка піде 40 лотів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Скелет доісторичної хижої кішки виставлять на торги у ШвейцаріїКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОАвстралійський шеф-кухар створив торт, корисний для мозку«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: