28.11.2024
Телеканал NTD

Білий дім продемонстрував різдвяні декорації

Білий дім продемонстрував різдвяні декорації

Перша леді США Меланія Трамп продемонструвала різдвяні декорації в Білому домі. Тема цього року — «Прекрасна..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Перша леді США Меланія Трамп продемонструвала різдвяні декорації в Білому домі. Тема цього року — «Прекрасна Америка».

На своїй сторінці у твіттері дружина президента написала: «Я рада поділитися “Прекрасною Америкою” і відзначити велич нашої чудової країни. Ми разом живемо на цій землі й гордо називаємо її домівкою».

Білий дім допомагало прикрашати понад 120 волонтерів. Вони нарядили 62 різдвяні дерева, повісили 106 ялинових вінків, а також використали понад 366 метрів звичайних гірлянд і 3200 гірлянд із різдвяними вогниками.

Головна ялинка Білого дому прибула з міста Шепердстаун штату Західна Вірджинія. Її прикрасили іграшками, які змайстрували своїми руками діти.

Різдвяні декорації також висвітлюють тему бібліотеки Білого дому, екстрених служб країни, а ще дев’ятнадцятої поправки до конституції США, що дала жінкам право голосувати.

Крім того, перша леді дотрималася традиції і присвятила одне різдвяне дерево військовикам, що загинули в Іраку.

Тим часом великі універмаги США теж по-різдвяному оформили свої вітрини. Так, на Macy’s можна побачити блискучі слова «Дякую» 16-ма різними мовами. Так торговий центр виразив вдячність усім, хто цього року відігравав вирішальну роль у протистоянні пандемії.

А універмаг Bloomingdales найняв дизайнерів костюмів із Бродвею, які через епідемію не мають роботи. Вони долучилися до оформлення святкових вітрин.

Цього разу до візуальних відчуттів вирішили додати й нюхові. Так, біля вітрини із зеленим різдвяним деревом і ведмедиками Тедді можна відчути аромат хвої. А поруч із вітриною із цукерковою тематикою пахне м’ятними льодяниками.

Saks Fifth Avenue черпав натхнення в самому місті. У його вітринах виставлено різдвяні декорації знаменитого бруклінського району Дайкер-Гайтс. Також зобразили канатну дорогу острова Рузвельт.
Коротке посилання на цю сторінку:

Білий дім продемонстрував різдвяні декораціїШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівСендбординг повертається до НамібіїОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїДерев’яний каркас даху собору Паризької Богоматері відновилиФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському місті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: