26.11.2024
Телеканал NTD

Смажені каштани і глінтвейн в авто: карантинний ярмарок у Німеччині

Смажені каштани і глінтвейн в авто: карантинний ярмарок у Німеччині

Глінтвейн, різдвяні пряники та навіть сніг. У містечку Унтербрунн під Мюнхеном панує атмосфера свята. Попри пандемію..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Глінтвейн, різдвяні пряники та навіть сніг. У містечку Унтербрунн під Мюнхеном панує атмосфера свята. Попри пандемію та карантинні обмеження, тут знайшли спосіб організувати різдвяний ярмарок. Усі відвідувачі приїжджають на автомобілях і з них не виходять. Частування їм приносять працівники.

Влаштував ярмарок власник одного з місцевих ресторанів. Він намагається вижити під час другого карантину, коли заборонили не лише роботу закладів харчування, але й різдвяні ярмарки.

[Сімон Ванкерль, організатор різдвяного ярмарку]:
«Через пандемію коронавірусу наш прекрасний ресторан зараз зачинений. Та я хотів і далі платити своїм працівникам. У травні ми влаштували фестиваль із доступом на авто. Тому ми подумали, що можемо зробити взимку під час другого карантину. Чому б не влаштувати різдвяний ярмарок для тих, хто на авто?»

Гостям пропонують усілякі частування: від смажених каштанів до млинців.

[Сімон Ванкерль, організатор різдвяного ярмарку]:

«Ви під’їжджаєте он туди й берете в маленького Санти меню. Потім маєте час визначитися із замовленням, перш ніж дійдете до прилавків. Оплата на касі, а потім можна їхати від кіоску до стійки за частуваннями, залишаючись у машинах, як того вимагають карантинні правила».

І хоча сніг тут не справжній, настрій гостей піднесений.

[відвідувачка]:
«Прекрасна альтернатива. Цього року інших різдвяних ярмарків немає. Гадаю, це чудово, дуже по-різдвяному».

[відвідувач]:
«Відмінна ідея, усім раджу. Тут можна поринути в атмосферу. Добре, що їм дозволили це здійснити».

[відвідувачка]:
«Чудово. Ми вже зарядилися настроєм, ми навіть бачили багаття. Чудово».

Щороку в Німеччині зазвичай працює коло 2500 різдвяних ярмарків. І відвідує їх приблизно 160 мільйонів осіб.

Тим часом у країні подовжили дію карантинних заходів до 20 грудня. Й обмеження, зі слів канцлера Ангели Меркель, найімовірніше, триватимуть усю зиму.
Коротке посилання на цю сторінку:

Смажені каштани і глінтвейн в авто: карантинний ярмарок у НімеччиніРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукСендбординг повертається до НамібіїСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: