18.06.2024
Телеканал NTD

Інженер військово-повітряних сил США побудував із Lego модель навігаційного супутника

Інженер військово-повітряних сил США побудував із Lego модель навігаційного супутника

Інженер ВПС США Джейкоб Лутц із малих літ знав, що космос і все, що з ним..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Інженер ВПС США Джейкоб Лутц із малих літ знав, що космос і все, що з ним пов’язане, — це його майбутнє. Але тоді він і гадки не мав, що його дитяче захоплення Lego стане в пригоді й у дорослому віці.

Недавно він вирішив відтворити з конструктора навігаційний супутник NTS-3. Зменшену копію зробив на базі ВПС «Кіртленд», що в штаті Нью-Мексико.

А допомагала йому в цьому дружина Даная. Вона теж працює в дослідницькій лабораторії, де розробляють супутники.

Лутц каже, що він хотів показувати супутник NTS-3 на всіляких наукових заходах.

[Джейкоб Лутц, інженер ВПС США]:
«Я подумав, що побудувати модель із кубиків Lego буде вельми захопливо. І це не лише зацікавить людей, бо вони побачать цю модель із Lego на конференції ВПС, це також хороший спосіб показати, які супутники ми робимо».

[Арлен Бірсгрін, менеджер програми]:
«Я дуже радий, що з’явилася модель NTS-3, яку можна демонструвати. Це нагадуватиме про мету нашої роботи».

Супутник NTS-3 — це перший експериментальний навігаційний супутник ВПС США за останні 40 років.

Його мають запустити у 2022 році. Як очікується, він значно вдосконалить GPS-технології, якими користуються американські ВПС для позиціонування та навігації.
Коротке посилання на цю сторінку:

Інженер військово-повітряних сил США побудував із Lego модель навігаційного супутникаУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: