29.01.2024
Телеканал NTD

У Києві відкрилася резиденція Святого Миколая

У Києві відкрилася резиденція Святого Миколая

У Києво-Печерській лаврі відкрилася резиденція Святого Миколая. Тут можна з ним поспілкуватися, більше дізнатися про його..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У Києво-Печерській лаврі відкрилася резиденція Святого Миколая. Тут можна з ним поспілкуватися, більше дізнатися про його життя з картин, пройти крізь арку бажань. Але в традиційну зустріч, як і в усі інші аспекти життя, внесла зміни пандемія.

[Святий Миколай]:
«У кабінеті Святого Миколая може перебувати обмежена кількість людей. Це сім’я чи двоє осіб».

Але загадувати бажання це обмеження не завадить. Водночас Святий Миколай нагадує, що до прагнень слід ставитися обережно.

[Святий Миколай]:
«Подарунки мають бути такі, які приноситимуть радість не лише комусь одному, особисто вам, а й тим, хто поруч із вами. < > Звісно, кожен із дітей прагне отримати гаджет чи якусь іграшку. Але ці речі мінливі, вони проходять. Телефон може впасти й розбитися. Але є цінності набагато важливіші: здоров’я, мир».

Перші відвідувачі вже поспішили поспілкуватися з дідусем.

[відвідувачка]:
«Найголовніше — це здоров’я. Тому ми всі загадуємо і Святому Миколаю, і Дідові Морозу будемо загадувати здоров’я. А все інше додасться».

А Святий Миколай уже приготував для перших відвідувачів подарунки. Серед них і ось такий календарик, який нагадує про те, що добрі справи треба здійснювати цілий рік.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Києві відкрилася резиденція Святого МиколаяДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівПолювання на скарби стає популярним хобі у Великій БританіїБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкіл200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в Японії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: