23.02.2024
Телеканал NTD

Огляд 2020 року: «зоряні» весілля, заручини й поповнення в родині

Огляд 2020 року: «зоряні» весілля, заручини й поповнення в родині

2020-й рік хоч і був затьмарений пандемією, та однаково може похвалитися насиченим світським життям. Багато знаменитостей..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

2020-й рік хоч і був затьмарений пандемією, та однаково може похвалитися насиченим світським життям. Багато знаменитостей у цей період зважилися одружитися, оголосити про заручини або народити дитину.

Почнімо з британської принцеси Беатріси Йоркської — старшої дочки принца Ендрю — сина королеви Єлизавети II. У липні вона вийшла заміж за італійського аристократа Едоардо Мапеллі Моцці. Через карантин церемонія була скромною. Але королева її все ж відвідала.

Тепер про Голлівуд. Там зіграла таємне весілля оскароносна акторка Емма Стоун і її наречений режисер Дейв Маккері. Про це журнал People повідомив у вересні.

А вже в жовтні стало відомо про весілля Скарлетт Йоганссон і коміка та сценариста Коліна Джоста. Пара почала зустрічатися три роки тому, а про заручини оголосила торік у травні. В акторки це вже третій шлюб.

Тепер про заручини. У жовтні кільце з діамантом з’явилося на руці Гвен Стефані. Його подарував Блейк Шелтон. Музиканти зустрічаються з 2015 року. У 51-річної Стефані це буде другий шлюб. До цього вона 14 років була дружиною музиканта Гевіна Россдейла.

У 2020-му також був справжній бебі-бум.

По-перше, в Енріке Іглесіаса й Анни Курнікової народилася їхня третя дитина. Дівчинка з’явилася на світ у січні, і її назвали Мері. Пара ще виховує близнюків Ніколаса й Люсі, які народилися 2017 року.

У Джастіна Тімберлейка і Джессіки Біл у липні народилася друга дитина. Пара побралася в жовтні 2012 року. Вони ще ростять сина Сіласа.

У співака Еда Ширана та його дружини Черрі Сіборн у серпні з’явився первісток. Пара у шлюбі із січня 2019 року, але дружили вони ще в школі.

Того ж місяця в Кеті Перрі та Орландо Блума народилася дочка. Пара поки не одружена, проте співачка й актор у лютому 2019 року оголосили про заручини.

Ще одне поповнення в серпні святкував актор Кріс Пратт та його дружина Кетрін Шварценеггер. У них теж народилася дочка. Пратт ще має сина від попереднього шлюбу з акторкою Анною Фаріс.

У вересні дочка народилася і в моделі Джіджі Хадід і співака Зейна Маліка. Пара зустрічається з кінця 2015 року.

І нарешті, акторка Аманда Сейфрід народила другу дитину в шлюбі з Томасом Садоскі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Огляд 2020 року: «зоряні» весілля, заручини й поповнення в родиніКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: