25.02.2024
Телеканал NTD

Пухнаста мода: індонезієць шиє кумедні наряди для кішок

Пухнаста мода: індонезієць шиє кумедні наряди для кішок

Індонезієць Фреді з острова Ява шиє кумедні костюми для кішок. У них пухнасті вихованці перетворюються на..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Індонезієць Фреді з острова Ява шиє кумедні костюми для кішок. У них пухнасті вихованці перетворюються на модниць, супергероїв чи, наприклад, шевців. Фреді залишив роботу вчителя й перепробував кілька професій. Пошиття костюмів виявилося прибутковим.

[Фреді Лугіна Пріаді, автор котячих костюмів]:
«Мої двоюрідні брати люблять кішок і подали мені ідею робити такі наряди. Спочатку я подумав, що вона дивна: навіщо тваринам носити одяг? Але в костюмах вони виявилися дуже кумедними».

Наряди коштують від шести до десяти доларів. Постійна клієнтка Рісма купила для своєї киці вже три десятки костюмів.

[Рісма Сандра Іраван, власниця кішки]:
«Це лише для розваги. У Согана є акаунт у тіктоку. Люди переглядають фотографії кішок у таких костюмах, і це допомагає зняти стрес. А мені просто весело. Моя кішка зазвичай спокійна й задоволена».

Фреді шиє костюми вже три роки й продає їх через інтернет. За місяць заробляє коло 200 доларів.

Кравець завжди попереджає клієнтів, що наряди не варто надягати на кішок надовго. Найкращий костюм для них — це власне хутро.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пухнаста мода: індонезієць шиє кумедні наряди для кішокМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: