20.09.2024
Телеканал NTD

У Колумбії зоозахисники допомагають собакам, які постраждали під час урагану «Йота»

У Колумбії зоозахисники допомагають собакам, які постраждали під час урагану «Йота»

Колумбійські поліціянти й зоозахисники рятують собак на островах Сан-Андрес та Провіденсія в Карибському морі. Потужний ураган..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Колумбійські поліціянти й зоозахисники рятують собак на островах Сан-Андрес та Провіденсія в Карибському морі. Потужний ураган «Йота» пошкодив тут інфраструктуру й зруйнував будинки. Більша часина жителів евакуювалася, але багато чотирилапих вихованців залишилося на островах.

Благодійна організація Animal Heart Islands допомагає тваринам.

[Хуліана дель Кастільйо, директор організації Animal Heart Islands]:
«Ми не можемо заснути через думки про беззахисних тварин, які страждають під час стихійних лих».

Хворим та постраждалим собакам допомагають ветеринари. Працівники організації також привозять корм для тварин і залишають його місцевим жителям.

[Хуліана дель Кастільйо, директор організації Animal Heart Islands]:
«Ми завжди хотіли допомагати тваринам і робимо це щиросердно. Це наше покликання».

Собак, які втратили господарів, зібрали в одному місці. Завдяки зоозахисникам місцеві жителі тепер можуть їх підгодовувати.

[жителька острова Сан-Андрес]:
«Не всі жителі цього району можуть узяти під опіку собаку і її годувати. Тож це величезна підтримка».

Організація Animal Heart Islands наразі втілює в життя програму стерилізації бездомних тварин. Також її співробітники шукають вуличним кішкам і собакам нових господарів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Колумбії зоозахисники допомагають собакам, які постраждали під час урагану «Йота»У Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під суд

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: