23.03.2024
Телеканал NTD

Відбиток пандемії: у німецькому ресторані всі столики зайняли плюшеві панди

Відбиток пандемії: у німецькому ресторані всі столики зайняли плюшеві панди

У Німеччині всі бари й ресторани на час карантину зачинено, але в залі цього закладу, що..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

У Німеччині всі бари й ресторани на час карантину зачинено, але в залі цього закладу, що у Франкфурті-на-Майні, повно гостей. Щоправда, за столами сидять не люди, а плюшеві панди.

Власник Джузеппе Фічера так виражає незгоду з продовженням і посиленням карантину. Обмежувальні заходи діятимуть до 20 грудня.

[Джузеппе Фічера, власник ресторану]:
«Це мовчазний протест. І ми не вимкнемо в залі світло до кінця карантину, щоб наші потенційні гості могли бачити це цілодобово».

Вибір на чорно-білих ведмедів упав не випадково. Річ у грі слів.

[Джузеппе Фічера, власник ресторану]:
«Ми думали про звичайних плюшевих ведмедів, але замість них зупинилися на пандах, бо слова “панда” й “пандемія” співзвучні».

Тим часом уряд Німеччини обіцяє продовжити програму фінансової допомоги компаніям і бізнесменам, які через карантин зазнають збитків. У листопаді на виплати виділили приблизно 15 мільярдів євро, ще до 20 мільярдів планують виділити в грудні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відбиток пандемії: у німецькому ресторані всі столики зайняли плюшеві пандиПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарство

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: