26.05.2024
Телеканал NTD

У Гонконзі відкрився парк розваг, де враховано необхідність соцдистанціювання

У Гонконзі відкрився парк розваг, де враховано необхідність соцдистанціювання

Новий розважальний центр просто неба відкрився в Центральному районі Гонконгу. Це перша розважальна зона в місті,..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Новий розважальний центр просто неба відкрився в Центральному районі Гонконгу. Це перша розважальна зона в місті, де враховано всі правила соціального дистанціювання.

У величезному парку розваг обладнано 100 майданчиків. Кожен обнесено маленьким парканом, а всередині стоять шезлонги й столик. Відстань між площадками — щонайменше півтора метра.

Вечорами в парку показують кінофільми. Квитки продають онлайн.

[Бет Гекні, жителька Гонконгу]:

«Це довгий і важкий рік. Багато людей сиділо вдома, тому приємно відпочити з друзями на повітрі й подивитися кіно. Я нетерпляче чекаю початку».

Пандемія завдала труднощів індустрії розваг у всьому світі.

[Саймон Вілсон, директор парку розваг]:
«Мусили заново винайти й оновити індустрію розваг. Треба було все продумати, щоб гарантувати для людей безпечний відпочинок. Ми раді продемонструвати втілення своєї ідеї тут, де гості можуть насолодитися чимось по-справжньому особливим та унікальним, залишаючись у безпеці».

Удень у парку проходять концерти живої музики. А ще гості можуть позайматися вправами на свіжому повітрі, наприклад йогою.

Перед тим як відвідати розважальний центр, треба зареєструватися на вебсайті й надати медичну довідку. Також біля входу до парку є термометр, а поряд із кожним майданчиком можна продезінфікувати руки.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Гонконзі відкрився парк розваг, де враховано необхідність соцдистанціюванняЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі Франції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: