24.06.2024
Телеканал NTD

Пошта фей під деревом: письменниця створила казку для дітей, які нудьгують на карантині

Пошта фей під деревом: письменниця створила казку для дітей, які нудьгують на карантині

Під індійським бузком в американському Норфолку розташувалося справжнє містечко для фей. Табличка на дверях повідомляє, що..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Під індійським бузком в американському Норфолку розташувалося справжнє містечко для фей. Табличка на дверях повідомляє, що всі мешканки казкового місця міцно сплять.

Імпровізований майданчик для ігор створила дитяча письменниця й журналістка Ліза Суеєй. Їй стало шкода місцевих малюків, які нудьгують під час карантину. Вона й сама має п’ятеро дітей.

[Ліза Суеєй, журналістка й письменниця]:
«Усе почалося з того, що я почула біля будинку дитячий плач. Їм було дуже погано. Я подумала, що треба привнести в їхнє життя трохи чарівного, це має бути щось особливе й для них важливе».

9-річна Мая приходить сюди майже щодня. Під деревом для гостей облаштовано куточок зі столиком і різнокольоровими фломастерами й олівцями. Тут можна написати феї листа й покласти його в спеціальну поштову скриньку. А фея відповість уже наступного дня.

Відповідь від Королеви Лісандри не забарилася.

[Мая, 9-річна жителька Норфолка]:
«Цінні речі отримати непросто. Але ти зможеш їх отримати. Скоро стане краще, я побачила це в майбутньому. Роби те, що маєш робити, і ніколи не бійся старанної роботи чи помилок».

Це місце стало таким популярним, що довелося навіть створити спеціальний вебсайт пошти для тих, хто живе далеко.

[Ліза Суеєй, журналістка й письменниця]:
«Іноді дітям потрібна допомога з уроками, іноді треба розв’язати якусь проблему. Багато хто запитує про COVID і про те, чи можуть феї прогнати вірус. А феї відповідають, що вони тут, щоб подарувати дітям щасливі думки й зробити їх сильнішими, бо найліпший спосіб перемогти пандемію — зберігати сильну свідомість і дух».

За останні кілька місяців пошта отримала понад 700 листів від дітей з округи й навіть сусідніх міст.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пошта фей під деревом: письменниця створила казку для дітей, які нудьгують на карантиніЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в Італії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: