19.01.2024
Телеканал NTD

Тенор Андреа Бочеллі виступив на честь сицилійських міст-об’єктів ЮНЕСКО

Тенор Андреа Бочеллі виступив на честь сицилійських міст-об'єктів ЮНЕСКО

Італійський тенор Андреа Бочеллі виступив на сходах собору сицилійського міста Ното. Йому акомпанував оркестр театру «Массімо..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Італійський тенор Андреа Бочеллі виступив на сходах собору сицилійського міста Ното. Йому акомпанував оркестр театру «Массімо Белліні» з Катанії. Концерт присвячено восьми містам Сицилії, внесеним до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

[Андреа Бочеллі, тенор]:
«Я люблю Сицилію, бо на цій землі народилося чимало відомих музикантів. Можливість співати тут для мене дуже багато значить».

Концерт відбувається за підтримки місцевої влади, Департаменту туризму Сицилії, Міністерства культурної спадщини Італії та інших організацій.

До списку ЮНЕСКО увійшли міста з архітектурою «сицилійське бароко». Це Кальтаджіроне, Мілітелло-ін-Валь-ді-Катанія, Модіка, Ното, Катанія, Палаццоло-Акреїде, Рагуза й Шиклі.

Стиль сицилійське бароко з’явився після сильного землетрусу на острові наприкінці XVII століття. Цю форму архітектури застосовували для будівництва соборів, палаців та резиденцій аристократії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тенор Андреа Бочеллі виступив на честь сицилійських міст-об’єктів ЮНЕСКОКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіБалабан — душа музичної культури АзербайджануУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: