18.07.2024
Телеканал NTD

Вечеря із соцдистанціюванням: угорський ресторан запросив гостей на колесо огляду

Вечеря із соцдистанціюванням: угорський ресторан запросив гостей на колесо огляду

Оглядове колесо в Будапешті перетворилося на ресторан із надійним соціальним дистанціюванням. Вечерю в екзотичних умовах організував..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Оглядове колесо в Будапешті перетворилося на ресторан із надійним соціальним дистанціюванням. Вечерю в екзотичних умовах організував місцевий заклад, який має зірку Мішлен. У кожній кабінці можуть перебувати лише члени однієї сім’ї чи друзі.

[Карой Герендаі, власник ресторану]:
«Зараз дуже важливо, щоб гості були відгороджені один від одного, бо так безпечніше. І для цього ідеально підходить оглядове колесо з окремими кабінками».

Через пандемію й карантинні заходи заробіток ресторану став удесятеро нижчим. Оглядове колесо теж порожнє, бо немає іноземних гостей. Вечеря дасть трохи заробити і ресторану, і атракціону.

Гостям подають по чотири страви. Їхня загальна вартість — 155 доларів. Квитки на вечерю розлетілися за кілька днів.

[гість ресторану]:
«Безпека важлива, та, гадаю, розваги теж дуже потрібні. А в таких обставинах, коли перебуваєш у закритому приміщенні з близькою людиною, боятися нічого».

На вечерю прийшли здебільшого заможні люди, які під час пандемії скучили за звичними розвагами.

[гість ресторану]:
«Раніше ми досить часто ходили до ресторанів, навіть до таких, які мають дві зірки Мішлен. Але через COVID перестали відвідувати».

Власник ресторану планує повторити такий самий захід навесні, коли стане тепліше. Проте й нинішній прохолодний жовтневий вечір гостей не відлякав.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вечеря із соцдистанціюванням: угорський ресторан запросив гостей на колесо оглядуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: