25.06.2024
Телеканал NTD

В Індії через повені знову гинуть люди

В Індії через повені знову гинуть люди

В Індії нова хвиля повеней. І це тоді, як сезон дощів у країні зазвичай закінчується у..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

В Індії нова хвиля повеней. І це тоді, як сезон дощів у країні зазвичай закінчується у вересні.

У західних і південних регіонах Індії йдуть нетипово сильні зливи. Річки виходять із берегів. За останні кілька днів загинуло щонайменше 60 осіб.

Це велике місто Гайдарабад, столиця штату Телангана.

[житель Гайдарабада]:
«Вода зайшла в дім, і всі наші речі змило. Тут затопило пекарні й житла — 200‒250 будівель. Майно більшої частини людей забрала вода».

[житель Гайдарабада]:
«Ми на вулиці, і нам ніде готувати їжу. У будинку по коліна води. Як там готувати?»

В Індії живе 1 мільярд 300 мільйонів осіб, і дві третини населення прямо залежить від сільського господарства.

Як повідомляє влада, урожаю рису, бавовни та інших культур завдано збитків на мільярди рупій. Рисові поля затопило в штатах Телангана й Андгра-Прадеш, а плантації бавовни, сої та зернобобових постраждали в Магараштрі та Карнатаці.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії через повені знову гинуть люди137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна Кароліна

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: