26.03.2024
Телеканал NTD

Члени компартії не зможуть отримувати посвідку на проживання в США

Члени компартії не зможуть отримувати посвідку на проживання в США

Служба громадянства та імміграції США оприлюднила інструкцію, згідно з якою будь-яку людину, що збирається іммігрувати до..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Служба громадянства та імміграції США оприлюднила інструкцію, згідно з якою будь-яку людину, що збирається іммігрувати до Америки, «якщо вона є членом компартії або будь-якої іншої тоталітарної партії чи її філії, заборонено впускати до Сполучених Штатів Америки».

Така вимога не нова. Подібні закони було ухвалено в 1918 й 1950 роках. У них комуністів класифікували як загрозу нацбезпеці США.

Згідно з новою постановою, шукачі притулку повинні припинити своє членство в компартії принаймні за п’ять років до того, як подадуть прохання, й активно виступати проти комуністичної ідеології.

Наступного дня після ухвалення цих правил, кількість людей, що в пошуковій системі набирали поєднання «вийти з компартії» китайською мовою, зросла в 100 разів.

Китайська комуністична партія — найбільша компартія світу. Таким чином нова постанова стосується 90 мільйонів її членів.

Водночас у всьому світі триває активна кампанія виходу з компартії Китаю. Вона стартувала 2004 року, коли було опубліковано книгу, яка докладно описує історію злочинів комуністичного режиму Китаю. Її назва «Дев’ять коментарів про комуністичну партію».

На сьогодні понад 360 мільйонів китайців уже вийшли з компартії, а також її двох молодіжних організацій, використовуючи справжні імена або псевдоніми. Щоб люди могли це довести, вони отримують спеціальний сертифікат. Його визнає й імміграційна служба США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Члени компартії не зможуть отримувати посвідку на проживання в СШАМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиСвітові ціни на какао б’ють рекордиІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: