25.10.2024
Телеканал NTD

Філіппінка вирізає портрети на листі дерев

Філіппінка вирізає портрети на листі дерев

Коли почалася пандемія коронавірусу, філіппінка Мері втратила роботу на фабриці. Але несподівано для себе 23-річна дівчина..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Коли почалася пандемія коронавірусу, філіппінка Мері втратила роботу на фабриці. Але несподівано для себе 23-річна дівчина знайшла новий заробіток.

Тепер вона майстерно вирізає зображення на зеленому листі.

[Мері Мае Даканай, художниця]:
«До пандемії я жила звичайним життям. А потім наша компанія сказала, що залишить лише ключових працівників. Поступово нас усіх звільнили. Я звикла працювати по 7 днів на тиждень, причому ще й понаднормово. Ця пандемія стала для мене можливістю відпочити».

Спочатку використовувати таке полотно Мері змусили обставини. Інших матеріалів не було, і вона зірвала з дерева біля дому кілька листочків.

[Мері Мае Даканай, художниця]:
«Під час пандемії хотілося творити, але через суворий карантин у моєму місті матеріал для творчості дістати дуже важко. Купувати онлайн теж було непросто. Тоді я поекспериментувала з листям, і вийшло дуже добре».

Спершу Мері вирізала портрети медсестер, які боролися з коронавірусом. Її роботи швидко стали популярними в інтернеті, і в соцмережах з’явилися тисячі підписників. Посипалися замовлення.

Тепер Мері може вирізати майже будь-яку знаменитість: від Майкла Джексона до президента Філіппін Родріго Дутерте.

[Мері Мае Даканай, художниця]:
«Це листове мистецтво під час пандемії мене дуже підтримало фінансово. Я роблю зображення на замовлення й на ці гроші купую родині їжу, оплачую рахунки та інші витрати».

За роботу художниця бере від 4 до 8 доларів. Це залежить від кількості дрібних деталей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Філіппінка вирізає портрети на листі деревКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на Сицилії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: