29.10.2024
Телеканал NTD

Нігерійський ресторан зробив інтер’єр як у літаку

Нігерійський ресторан зробив інтер'єр як у літаку

Нігерійці, які сумують за дальніми перельотами, знайшли вихід із ситуації. В Абуджі їм пропонують пообідати в..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Нігерійці, які сумують за дальніми перельотами, знайшли вихід із ситуації. В Абуджі їм пропонують пообідати в ресторані, інтер’єр якого схожий на салон авіалайнера. І хоч їжа в літаках не завжди славиться якістю, тут розчарованих немає.

[гостя ресторану]:
«Ми вже давно не подорожували літаком. А тут усе нагадує ті умови, і їжа чудова. Прекрасно».

Ресторан має кілька залів, які імітують салони різних класів. А персонал виходить із кабіни.

[Уго Янг, власник ресторану]:
«Ми навіть даємо гучномовцем оголошення, як це робить командир екіпажу. Тому я здебільшого виконую роль капітана літака».

Заклад із таким інтер’єром відкрився недавно. На переобладнання ресторану пішло 26 тисяч доларів.

Нігерія закрила кордони для пасажирських літаків наприкінці березня. Усередині країни кількість авіарейсів також зменшилася. Нині обмеження на внутрішні перельоти вже знято, поновлюються й міжнародні маршрути.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нігерійський ресторан зробив інтер’єр як у літакуОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїВ Італії вимирають газетні кіоскиВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церкві

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: