16.10.2024
Телеканал NTD

Дональд Трамп офіційно погодився стати кандидатом в президенти

Дональд Трамп офіційно погодився стати кандидатом в президенти

Дональд Трамп офіційно погодився бути кандидатом у президенти США від Республіканської партії. Він оголосив про це..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Дональд Трамп офіційно погодився бути кандидатом у президенти США від Республіканської партії. Він оголосив про це на галявині біля Білого дому.

Свою промову Трамп почав з урагану «Лаура», який недавно налетів на північне узбережжя Мексиканської затоки й убив щонайменше п’ятеро осіб.

[Дональд Трамп, президент США]:
«Ми починаємо наш вечір… Наші думки з прекрасними людьми, які щойно зіткнулися з ураганом “Лаура”. Ми тісно співпрацюємо з владою штатів і місцевих урядів у Техасі, Луїзіані, Арканзасі, Міссісіпі й докладаємо усіх зусиль, щоб рятувати життя. Ураган був потужним, одним із найсильніших за 150 років, проте жертв і руйнувань виявилося набагато менше, ніж могло бути».

Головним суперником Дональда Трампа, стане Джо Байден. Він офіційно дав згоду балотуватися від Демократичної партії минулого тижня.

[Дональд Трамп, президент США]:

«Мої співгромадяни, американці, сьогодні із вдячністю й безмежним оптимізмом я від щирого серця даю згоду стати кандидатом у президенти Сполучених Штатів Америки».

Під час виступу президента на вулицях Вашингтона пройшли акції як прибічників, так і противників його політики.

Вибори в США відбудуться в листопаді. Для Дональда Трампа вони стануть другими. Попереднього разу він обійшов кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дональд Трамп офіційно погодився стати кандидатом в президентиДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймерізІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄССША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємФермери Греції і Польщі не припиняють протестуватиАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: