25.10.2024
Телеканал NTD

Несподіваний вплив карантину: собаки в притулку стали спокійнішими

Несподіваний вплив карантину: собаки в притулку стали спокійнішими

Цей притулок для собак, що на австралійському острові Тасманія, через пандемію заборонив майже всі відвідування. Працівники..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Цей притулок для собак, що на австралійському острові Тасманія, через пандемію заборонив майже всі відвідування. Працівники непокоїлися, що це погано вплине на тварин, які звикли до людської уваги.

[Майкл Серторі, голова притулку для собак]:
«Наша робота дуже змінилася. Ми були відкритим закладом. Тепер відвідування заборонені, а вхід дозволено лише за попереднім записом».

Утім, собаки на карантинні заходи відреагували зовсім не так, як очікували. Вони, навпаки, стали спокійнішими. Доглядачі кажуть, що посприяла тиша.

[Мішель Джонс, кінолог]:
«Вони не такі збуджені, рівень стресу нижчий. Тепер за один раз тварини можуть насолоджуватися спілкуванням лише з одним гостем».

Відколи почалася пандемія, собак із цього притулку почали забирати частіше. І така тенденція триває. Перевагу віддають відвідувачам, які мають серйозні наміри. Однак запрошують і тих, хто тільки визначається. І спокійніші обставини цьому сприяють.

[Мішель Джонс, кінолог]:
«Це означає, що ці люди приходять до собак і бачать їхній потенціал, а не найгіршу їхню поведінку. Вони бачать їхню спокійнішу версію, те, як вони зазвичай поводяться вечорами».

Цього разу новий дім знайшов ще один песик.
Коротке посилання на цю сторінку:

Несподіваний вплив карантину: собаки в притулку стали спокійнішимиГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посудВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличені

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: