25.06.2024
Телеканал NTD

Раптові повені в Афганістані: понад 70 загиблих

Раптові повені в Афганістані: понад 70 загиблих

Понад 70 людей загинуло від раптових повеней в Афганістані. Вони почалися на світанку в провінції Парван,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Понад 70 людей загинуло від раптових повеней в Афганістані. Вони почалися на світанку в провінції Парван, що межує з Кабулом. Серед жертв є жінки й діти.

Зруйновано близько 300 будинків.

[потерпілий]:
«Я намагався перевести свою сім’ю на дах, але несподівано все затопило, і їх змило. Семеро моїх родичів пропало безвісти. Я не знаю, де вони».

На місці тривають рятувальні роботи. З-під шару бруду витягли загалом тіла 72 осіб. Близько 90 місцевих жителів постраждали.

Як повідомляє влада, повені також зафіксовано ще у вісьмох провінціях країни. Двоє людей загинуло в провінції Вардак, і ще двоє — у Нангархарі.

Президент Афганістану розпорядився, щоб місцеві уряди надали постраждалим усю необхідну допомогу. Водночас влада зазначає, що завдано великої шкоди економіці.

Афганістан розшарпують збройні конфлікти, економічний спад і пандемія коронавірусу. Повені додали місцевим жителям ще більше складнощів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Раптові повені в Афганістані: понад 70 загиблихЗакон ухвалили: Велика Британія почне висилати нелегальних емігрантів до РуандиПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Лісові пожежі в Чилі дісталися морських курортів — загинуло 112 людейФермери Греції і Польщі не припиняють протестуватиЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануВ Україні новий головнокомандувачДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили Еквадор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: