25.04.2024
Телеканал NTD

У Буенос-Айресі до бідних дітей завітали волонтери в костюмах героїв мультфільмів

У Буенос-Айресі до бідних дітей завітали волонтери в костюмах героїв мультфільмів

Мікі Маус, Мінні й покемон Пікачу. Популярні герої мультфільмів прийшли до дітей бідного району Буенос-Айреса. Костюми..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Мікі Маус, Мінні й покемон Пікачу. Популярні герої мультфільмів прийшли до дітей бідного району Буенос-Айреса. Костюми вигаданих персонажів наділи волонтери. Вони хочуть порадувати малечу в День захисту дітей. В Аргентині його відзначають у серпні.

У Буенос-Айресі та його передмісті вже кілька місяців діє жорсткий карантин. Візит веселих гостей став справжнім подарунком для юних аргентинців.

[Даніель Лопес, організатор заходу]:
«Ми даруємо іграшки дітям, які ізольовані разом із сім’ями. (Волонтери в костюмах) персонажів мультфільмів, таких як Мікі, Мінні й Пікачу, відвідуватимуть дітлахів, щоб порадувати їх у ці важкі часи. Ми хочемо допомогти їм і разом подолати це випробування».

Волонтери подарували дітям 250 іграшок та роздали 300 пакетів із солодощами. А ще сфотографувалися з маленькими жителями столиці й підбадьорили їх теплими обіймами.

Допомога добровольців не обмежується цим заходом. Щосуботи вони привозять сюди їжу для 200 сімей.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Буенос-Айресі до бідних дітей завітали волонтери в костюмах героїв мультфільмів«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: