26.03.2024
Телеканал NTD

Пластилінові фігурки допомагають колумбійцеві порушувати важливі проблеми суспільства

Пластилінові фігурки допомагають колумбійцеві порушувати важливі проблеми суспільства

Колумбієць Едгар Альварес порушує суспільно-важливі теми. Робити це допомагає його талант виготовляти пластилінові фігурки. Художник також..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Колумбієць Едгар Альварес порушує суспільно-важливі теми. Робити це допомагає його талант виготовляти пластилінові фігурки.

Художник також знімає невеликі анімаційні фільми, які вже стали популярними. І не лише в Колумбії.

[Едгар Альварес, художник]:
«Пандемія нас змінила. Дуже важливо показати людей та їхній біль. Я роблю це за допомогою пластиліну».

Едгар каже, що працювати з пластиліном полюбив ще в дитинстві.

[Едгар Альварес, художник]:
«За малих літ я робив маленькі кульки й фігурки з бабусею й дідусем, їм подобалося ліпити з пластиліну. Бабуся також готувала коржі арепи, а я охоче ліпив для них із тіста. Після школи я багато ліпив, а потім відкрив для себе анімацію».

Одна з важливих тем, яку порушує колумбієць — звісно, коронавірус. Також він висвітлює проблему венесуельських мігрантів, які ринули до країни, тікаючи від важкої економічної, політичної і соціальної кризи.

[Едгар Альварес, художник]:
«Багато фотографую мігрантів у реальних обставинах, бо в цій ситуації важливо показати життя таким, яким воно є, показати цих людей і все, що з ними відбувається».

Колумбієць ще зачіпає проблеми інших країн. Так, цей анімаційний фільм розповідає про бездомних Лос-Анджелеса.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пластилінові фігурки допомагають колумбійцеві порушувати важливі проблеми суспільстваБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: