29.12.2024
Телеканал NTD

Мешканців римського зоопарку пригощають холодними кавунами й замороженими фруктами

Мешканців римського зоопарку пригощають холодними кавунами й замороженими фруктами

Італійці знемагають від спеки, а разом із ними й мешканці римського зоопарку «Біопарко». Тому тварини раді..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Італійці знемагають від спеки, а разом із ними й мешканці римського зоопарку «Біопарко». Тому тварини раді кожному способові охолодитися. Доглядачі стежать, щоб усі мали свіжу воду, а ще пригощають підопічних крижаними ласощами.

[Іцхак Ядід, доглядач]:
«Ми, люди, щоб трохи охолонути, любимо їсти влітку морозиво. Те ж саме ми пропонуємо більшій частині наших тварин — просто в найспекотніші години їх чимось пригощаємо. Та для них головне мати тінь, прохолодне місце й басейн. Іноді, щоб охолодити землю, ми поливаємо її зі шланга».

Заморожені фрукти й холодні кавуни отримали ведмеді, сурикати та інші мешканці. Вовк гривастий теж знайшов у своєму вольєрі крижане частування.

[Франческо Петретті, директор зоопарку]:
«Ми не подаємо їм їжу так, ніби вони сидять за столом. Тварини повинні її шукати — біля дерев, під камінням чи на гілках. Це закон природи. Майже весь день тварини шукають їжу, і навіть тут ми стежимо за тим, щоб вони тратили на це багато часу».

А тварини, щоб охолодитися, використовують усі способи. Хтось пірнає в басейн, а комусь ліпше полежати в баюрі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мешканців римського зоопарку пригощають холодними кавунами й замороженими фруктамиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Сендбординг повертається до НамібіїУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікКупання серед криги: незвичайну розвагу пропонують у ШвеціїФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: