24.10.2024
Телеканал NTD

У Кенії за міграцією антилоп гну тепер спостерігають місцеві туристи

У Кенії за міграцією антилоп гну тепер спостерігають місцеві туристи

Десятки тисяч антилоп гну біжать рівнинами кенійського заповідника Масаї-Мара. За міграцією копитних тварин щороку спостерігає безліч..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Десятки тисяч антилоп гну біжать рівнинами кенійського заповідника Масаї-Мара. За міграцією копитних тварин щороку спостерігає безліч іноземних туристів. Але цього сезону їх майже немає. Зате, відгукнувшись на заклик влади, сюди приїхали місцеві мандрівники.

[Меггі Рея, гід]:
«Я бачила міграцію багато разів, та це не набридає. Дивовижне (видовище), і ми й далі ним милуємося».

Популяризує заповідник серед кенійців бігун Еліуд Кіпчоге. 2016 року він став олімпійським чемпіоном з марафонського бігу.

[Еліуд Кіпчоге, спортсмен]:
«Мене вразив навколишній пейзаж, природа, чисте повітря й присутність тварин. Зараз піду дивитися на міграцію антилоп гну».

Антилопи гну мігрують у пошуках нових пасовищ, де після сезону дощів виростає невисока трава.

Доходи заповідника Масаї-Мара багато в чому залежать від туристів. Зароблені гроші йдуть на зарплату доглядачам, які охороняють диких тварин.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Кенії за міграцією антилоп гну тепер спостерігають місцеві туристиЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канату10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Додав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиною

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: