20.03.2024
Телеканал NTD

Дональд Трамп обіцяє реформувати Поштову службу США

Дональд Трамп обіцяє реформувати Поштову службу США

Президент Дональд Трамп сказав, що Поштова служба США працює дуже добре. Раніше демократи звинуватили його у..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Президент Дональд Трамп сказав, що Поштова служба США працює дуже добре. Раніше демократи звинуватили його у спробі її сповільнити перед президентськими виборами.

[Дональд Трамп, президент США]:
«Якщо ви подивитеся на те, як пошта багато років працювала, то побачите, що на неї постійно скаржилися. Ми добре нею керуватимемо й не втрачатимемо стільки грошей. Одна з причин, чому пошта втрачає стільки грошей, — це доставляння посилок Amazon та інших компаній».

У понеділок президент призначив генеральним поштмейстером Луїса Деджоя — американського бізнесмена й свого соратника. До його завдань входитиме й реформування Поштової служби США, щоб вона не була збитковою.

Проте демократи відразу звинуватили Дональда Трампа в тому, що він хоче уповільнити роботу служби. Вони вже запросили Деджоя до наглядового комітету палати представників Конгресу, щоб той дав роз’яснення щодо реформи. Він погодився. Слухання призначено на 24 серпня.

Трамп каже, що хоче виділити Поштовій службі додаткове фінансування, проте не може затвердити пакет від демократів, бо там міститься й величезна сума електоральних грошей для штатів. Президент каже, що ці кошти демократи хочуть виділити туди, де їхні соратники зазнали поразки через погане управління. Він же хоче включити в пакет гроші на допомогу простим американцям.

Водночас президент намагається розділити два поняття: голосування поштою і відкріпні талони.

[Дональд Трамп, президент США]:
«Відкріпні талони — це добре. Я теж подав заявку на відкріпний талон. Це добре, вони працюють. Це було підтверджено, наприклад, у Флориді. Але загальнонаціональне голосування поштою — це дуже небезпечна річ. Можуть бути фальсифікації і таке інше. Треба бути дуже й дуже обережними».

Також Трамп відповів журналістам, що не давав розпорядження Деджою уповільнити роботу Поштової служби. Він сказав, що зацікавлений, щоб ця служба працювала швидше.

Раніше Пошта США надіслала листи до десятків штатів, заявивши, що в день голосування може не встигнути доставити всі бюлетені вчасно, і що, можливо, на це буде потрібно кілька днів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дональд Трамп обіцяє реформувати Поштову службу СШАГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаПо підземних об’єктах хуситів завдали ударів у ЄменіРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: