17.12.2024
Телеканал NTD

Пінгвіни й медузи приваблюють гостей у новий океанаріум на Тайвані

Пінгвіни й медузи приваблюють гостей у новий океанаріум на Тайвані

Тисячі яскравих риб і напівпрозорих медуз. У тайванському місті Таоюань зустрічає гостей новий океанаріум. Він мав..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Тисячі яскравих риб і напівпрозорих медуз. У тайванському місті Таоюань зустрічає гостей новий океанаріум. Він мав відкритися пів року тому, але завадила епідемія.

[Гу Юй, співробітниця океанаріума]:
«Через пандемію довелося порадитися з владою і працівниками органів охорони здоров’я. І ми вирішили відкласти відкриття».

На гостей чекають 13 приміщень. В акваріумах плаває 30 тисяч риб понад 300 видів. Також є зал із пінгвінами.

[гостя океанаріума]:
«Ми довго чекали відкриття океанаріума. А коли він відкрився, то ледь дістали квитки».

Власники очікують, що за перші 12 місяців роботи в океанаріумі побуває понад півтора мільйона гостей. Річний дохід сягатиме 30 мільйонів доларів США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пінгвіни й медузи приваблюють гостей у новий океанаріум на ТайваніДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїКарнавал у Венеції може стати «платним»Ексклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкіл

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: