29.05.2024
Телеканал NTD

У Мексиці немовлят показують родичам із прозорого кузова вантажівки

У Мексиці немовлят показують родичам із прозорого кузова вантажівки

Показувати новонародженого родичам в умовах пандемії ризиковано. Вихід знайшла одна рекламна компанія мексиканського міста Монтеррей. Вона..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Показувати новонародженого родичам в умовах пандемії ризиковано. Вихід знайшла одна рекламна компанія мексиканського міста Монтеррей. Вона змінила вид діяльності й тепер здає молодим батькам в оренду невелику вантажівку з прозорим кузовом.

Мама, тато й дитина розміщуються всередині, а рідні проїжджають повз на машинах і вітають малюка.

[батько новонародженого]:
«Це безпечно, бо в кузові (поруч із дитиною) перебуваємо лише ми з дружиною. Ми в масках і користуємося антибактеріальним гелем, щоб малюк не заразився».

Оренда коштує 40 доларів за годину.

[Ернесто Гонсалес, власник компанії]:

«Ми підганяємо вантажівку до того місця, де повз зможуть проїхати машини. Потім найближчі родичі — хрещені, бабусі й дідусі — матимуть змогу вийти з авто й підійти до скла, дотримуючись дистанції».

Власник компанії придумав таку послугу після того, як у червні в нього народилася дочка. Він непокоївся, що його 95-річна бабуся не встигне побачити правнучку, і привіз її у вантажівці з прозорим кузовом.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Мексиці немовлят показують родичам із прозорого кузова вантажівкиДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: